30 Nisan Salı 2024
AnasayfaKınaKına Gecesi Hediyelikleri

Kına Gecesi Hediyelikleri

Kına Gecesi Hediyelikleri

Kına gecesinde misafirlerinizin çok eğlenmesi için her şeyi kusursuzca planladıysanız ve kına gecenizin akılda kalmasını istiyorsanız, kına gecesi hediyelikleri de hazırlanmanızı tavsiye ederiz. Bu yüzden bu hediyelerin kalıcı olmasına dikkat etmelisiniz. En çok tercih edilen kına gecesi hediyelikleri ise şöyle…

Kına aynası

Kına aynası, misafirleriniz için oldukça şık bir armağan olacaktır. Aynanın kapak kısmına kendinizin ve eşinizin baş harflerini yazdırabilirsiniz. Dilerseniz isimlerinizi de yazdırabilirsiniz. Bu aynalar genellikle küçük el yâda çanta aynası olarak tasarlanmaktadır.

Magnetler

Buzdolabı magnetleri, her evde bulunan ve uzun süre saklanan eşyalardır. Eşinizin ve sizin güzelce çekilmiş bir fotoğrafınızdan yaptıracağınız magnetleri misafirlerinize hediye edebilirsiniz. Magnetlerin üzerine nikâhınızı kıydığınız veya tanıştığınız tarihi yazdırabilirsiniz.

Kına kesesi

Kına kesesi, en kullanışlı kına gecesi hediyelikleri arasında yer alır. Bu keseleri çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Kalıcı ve kullanışlı olan bu keselerin içine kına çerezinizi, küçük bir hediyeyi veya hatıra kınalarınızı da koyabilirsiniz.

Kına şekeri

Pek çok çift kına gecesinde misafirlerine, kına çerezi vermek yerine kına şekeri vermeyi tercih ediyor. Bu şekerleri farklı bir sunum olarak, küçük ve dekoratif el kovalarında verebilirsiniz. Renkli kovalar ile vereceğiniz bu hediyeler hem çok şık hem de çok kullanışlı olacaktır.

Kına yelpazesi

Kına gecelerinin genellikle yaz aylarında yapıldığını düşürsek, kına yelpazesi de oldukça anlamlı ve kullanışlı bir hediye olacaktır. Son zamanların en çok tercih edilen kına gecesi hediyelikleri arasında yer alan kına yelpazelerinin, farklı modelleri ve çeşitleri mevcuttur. Hatta yelpazenizin üzerine kına tarihini yazdırırsanız, gecenizi unutulmaz kılmış olacaksınız.

Dekoratif şişeler

Kına gecesi hediyelikleri arasında popüler olan bir başka seçenek de dekoratif küçük şişelerdir. Bu şişelerin içine kolonya, gül suyu yâda parfüm doldurarak misafirlerinize hediye edebilirsiniz. Şişelerinizi çeşitli fiyonklar yâda tüller ile de süsleyebilirsiniz.

Kına sabunları

Farklı, hoş ve dekoratif bir hediye arıyorsanız eğer kına geceniz için sabunları da tercih edebilirsiniz. Piyasada çok sayıda farklı aroması ve kokusu olan küçük el sabunları bulunmaktadır. Bunlardan alarak çeşitli ipler veya fiyonklar ile süsleyebilirsiniz. Sabunun üzerine isim ve tarih kazıtabilir yâda güzel kâğıtlara yine isim ve tarih yazdırarak, sabunlarınıza ekleyebilirsiniz.

Mücevher kutusu

Mücevher kutusu, şık ve gösterişli kına gecesi hediyelikleri arasında yer alır. Misafirleriniz için kullanışlı ve her zaman sizi hatırlayacakları hediye seçeneklerinden olacaktır. Bu kutuların kapaklarına kına gecenizin tarihini ve isimlerinizi de yazdırabilirsiniz.

Ojeler

Arkadaşlarınız ve misafirlerinize hediye edeceğiniz seçenekler arasında ojeler de bulunur. Dilerseniz aynı renk dilerseniz farklı renk ojeleri alarak, bunları çeşitli boncuklar ile süsleyebilirsiniz. Ojelerinizin üzerine yalnızca hoş bir fiyonk ile birlikte kına gecesi ve isimlerinizi yazdırdığınız küçük kağıtlar da ekleyebilirsiniz.

Kına kategorimizde yer alan tüm makalelerimize BURADAN ulaşabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA

0BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et
0TakipçilerTakip Et

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

POPÜLER KONULAR

İLGİLİ MAKALELER